گزارش امروز : رسول کشت پور شهردار منطقه دو در بازدید از فعالیت های مجتمع آموزشی ربانی ، ضمن تقدیر از برنامه های زیست محیطی مجتمع گفت : با توجه به اینکه یکی از اهداف مدرسه علاوه بر آموزش، موضوع زیست محیطی است لذا این مرکز می تواند در راستای رسیدن به اهداف تبیین شده در زمینه زیست محیطی گامهای موثری بردارد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو ، کشت پور با بیان این مطلب اظهار داشت : با تاکید بر اینکه با افزایش جمعیت، توسعه صنعت و دستکاری در منابع طبیعی شاهد بروز مشکلات زیست محیطی بوده ایم و خواهیم بود لذا یکی از اقدامات مهم در زمینه حفظ محیط زیست ، افزایش مدارس زیست محیطی در سطح شهر با هدف تربیت حافظان محیط زیست از بدو کودکی می باشد ، شهرداری تهران با رویکرد جدید، سه هدف مهم و استراتژیک در زمینه محیط زیست دنبال خواهد کرد.
1- اجرای طرح های مختلف جهت کاهش آلودگی هوا ( آسمان آبی – زمین پاک)
2- توسعه حمل و نقل عمومی جهت کاهش ترافیک شهری
3- توسعه زندگی شهرنشینی
و امید است با نگرش و رویکرد مدیریت شهری جدید بتوانیم در مسیر چشم انداز ترسیم شده قرار گرفته و تهران را به شهری زیست پذیر با حداکثر معیارهای زندگی شهرنشینی ” هوای سالم ، زندگی آرام ، محیط با نشاط ” تبدیل کنیم .
کشت پور در ادامه ضمن ارائه خروجی عملکرد شهرداری ها در تمام دنیا که داشتن هوای پاک، ترافیک روان، توسعه فضای سبز و در نهایت ایجاد شهری با هویت و ایمن می باشد گفت: متاسـفانه در سال های اخیر نتوانسته ایم در شهر تهران به چنین دستاوردهایی دست یابیم . درحالیکه شهرداران موفق کسانی هستند 4 اصل زیست محیطی را که در بالا به آن ذکر شد رادر دستور کار روزانه خود قرار دهند .
وی در ادامه از مشکلات ترافیکی و توسعه حمل و نقل عمومی و ایجاد مترو جهت رفع مشکلات ترافیکی وکاهش آلودگی هوا صحبت کرد و گفت : اگر در همین دوره که شهرداری تهران به درستی هدف گذاری کرده، بتوانیم با استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی سفرهای درون شهری را از دو میلیون و دویست هزار سفر به 5 میلیون سفر برسانیم ، در واقع به موفقیت دست یافتیم .
کشت پور در خصوص توسعه فرهنگ شهرنشینی با رویکرد حق تکلیف و آشنایی شهروندان با حقوق شهروندی شان اظهار داشت : معاونت اجتماعی منطقه باید در جهت شهروند سازی شهروندان از طریق برگزاری کلاس های آموزش شهروندی در سراهای محلات اقدام کند . چرا که کسانی که هم اکنون در شهر هستند، ساکنان شهرند نه شهروند. چون شهروند به حق تکلیف خود آشناست. بنابراین باید آموزش با هدف یادگیری و تغییر رفتار سرلوحه برنامه های اجتماعی قرار گیرد و بتوانیم هر سال 50 هزار شهروند آشنا به حقوق تکالیف شهروندی داشته باشیم.
وی نمونه اجرایی این طرح را در جزیره کیش خاطر نشان کرد و افزود: در جزیره کیش، هر فردی که قصد اقامت در جزیره داشت باید در کلاس های آموزشی شرکت می کرد و پس از شرکت و قبولی در آزمون موفق به اخذ کارت کیش شهروندی می شد . لذا در نظرداریم با استفاده از تجربه ی کسب شده در مدیریت پیشین در جزیره کیش ، جهت دست یابی به شهر زیست محیطی ، ضمن قسم شهروندی در اجرای برنامه های آموزشی بتوانیم این طرح را در قالب زیست محیطی در شهر تهران پیاده سازی کنیم .
انتهای پیام /////